Λίγα Λόγια για μας.

Ξεκινήσαμε τη γνωριμία με το επάγγελμα πριν 20 χρόνια στα συνεργία των τοπικών εργολάβων.Η αποκόμιση εμπειριών των ιδρυτών του συνεργείου συνεχίστηκε στην εταιρεία Μηχανική Α.Ε. και μετά στην εταιρεία J&P Αβαξ στην κατασκευή των έργων του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος και του ιππόδρομου στο Μαρκόπουλο.). Συνεχίζει στην εταιρία Προποιειν Α.Ε. Όλη η προηγούμενη συσσώρευση εμπειρειών και θέληση για καταξίωση στο επάγγελμα κατέστησε δυνατό τη δημιουργία ενός ευέλικτου συνεργείου που θα καλύπτει επιμέρους σύγχρονες ανάγκες.

Το προφίλ του πελάτι μας.

Ευχαριστίες

Σε όλους αυτούς μας εμπιστεύτηκαν την περιουσία τους και σε όλους αυτούς που συνεχίζουν να μας τιμούν με τις ιδαίτερες και ειλικρινής συστάσεις τους.Η κάθε συνεργασία για το συνεργείο μας αποτελεί εκτός από ενθάρρυνση για την απρόσκοπτη συνέχιση μιας σταθερής ποιότητας στη δουλειά μας και μια δέσμευση για μελλοντική συνεργασία.

Στους ζωγράφους Ζάννα ( zanna.gr ) , Α.Τζοάνου και τους διακοσμητές Π. Πάνια ,Ν Ραπτόπουλος για την αμέριστη και ανιδιοτελή βοήθειά τους.

 

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Ενημερωνόμαστε και εκπαιδευόμαστε διαρκώς στη χρήση νέων υλικών και στην τεχνική κατεργασία αυτών. Εχουμε ενεργή συμμετοχή σε εκθέσεις και σεμινάρια, συνεργαζόμαστε με ειδικούς του χώρου με αποτέλεσμα να επιτυγχάνουμε το επιθυμητό και με το ιδανικό κόστος σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

Κατασκευή ιστοσελίδας KD συντάκτης Π. Δήμας.